Coachingpaket


Karriärcoaching

Känner du att du vill byta inriktning i ditt liv?
Lägger du för mycket passion på det du inte vill ha istället för att lägga passion på det du vill ha?

Just nu kan du få ett coachingpaket med 4 samtal och arbeta med det som du känner är starkast för dig!

4 samtal för 1995:-
eller varför inte
10 samtal för 5000:-


Vad ska jag bli när jag blir stor?

”Prinsessan har blivit stor, fotbollskarriären ligger på hyllan”

Frågorna kan vara många, förvirringen hög, drömmarna stora, förväntningarna enorma eller så är det alldeles tomt……. Inför val av gymnasium, högskola, universitet kan pressen vara övermäktig och oron stressande, men jag kan hjälpa er!

”Det behöver inte vara så komplicerat”

Jag har hjälpt, stöttat och coachat många människor i deras karriär och även när de har stått inför ett viktigt val i sitt liv. Att välja utbildning och veta att detta är rätt är ett stort och betydelsefullt val i en ung människas liv.

”Mamma & Pappa tycker, mina Kompisar tycker, men vad vill Du då?”

Med professionell coachning, övningar i självinsikt, egenskapsinventering och där jag som vuxen individ stöttar och lyssnar, kan vara precis den metod som matchar för era ungdomar. Jag kan coacha era ungdomar att lättare hitta rätt väg, men även till att fatta rätt beslut för just dem. Detta är såklart viktiga faktorer att ha med sig i livet när du är ung och på väg in i vuxenvärlden mot arbetslivet.

Vill du veta mer?

Jag kan bli ett stöd, en samarbetspartner till er och jag kan bidra med att avlasta lärare, kuratorn, syokonsulenten på er skola. Tillsammans kan vi göra en insats i en ung människas liv som bidrar till att de får ökat självförtroende, självkänsla och en trygghet men framförallt mindre stress.

Välkommen att kontakta mig för detaljer kring prisbild, upplägg samt offert och ett coachingpaket.