Om mig

Jag är samhällsvetare med fil.kand i Genusvetenskap och Pedagogik för vuxna, professionell Coach ICF, certifierad handledare i sorgbearbetning och författare. Jag är även utbildad inom hälsa, krishantering, MI och i flera år har jag arbetat med yoga, stresshantering och personlig utveckling.

Företaget HUMAN COACHING har funnits sedan 2004 och givetvis är det en stor del av mig själv. Just därför har jag utvecklat en modell som jag känner är personlig och formbar och där mina centrala arbetsredskap är coaching, personlig utveckling, workshops, yoga, avspänning och mental utveckling. Jag arbetar idag med privata klienter, grupper och ute på olika arbetsplatser som konsult.

Lär dig livets stora gåta,
älska, glömma och förlåta…

Idag ökar stressen överallt i människors liv och det finns ett högt mörkertal av människor som är sjukskrivna eller mår dåligt p.g.a. av stress, utbrändhet, arbetslöshet eller står och tvekar och funderar inför stora beslut. Human Coaching´s arbetsmodell med coaching, sorgbearbetning, vägledning är anpassad till att hjälpa människor som hamnat i svåra situationer. Jag tycker framförallt att det känns tryggt att verka inom ICF och att jag är en professionell coach med en bred erfarenhet inom olika områden, samt att jag älskar och drivs av att arbeta med problemlösning och framförallt för att se människor växa med rätt verktyg och med värdighet.

Min profession kan bli din framgång