Yoga

Jag arbetar just nu endast med små grupper och mycket fokus ligger på avspänning och enkla härliga yogaövningar som passar alla. Inte alls för komplicerat utan istället jobbar jag mycket på att skapa en medveten närvaro och en härlig atmosfär.

Yoga & Avspänning

Det finns olika former av yoga men den yoga som jag har valt att arbeta med är inspirerad av Hatha yogan men framförallt är den anpassad och modifierad till vår svenska samhällsfilosofi. Det innebär att jag har som mål att använda mig av en yoga som riktar sig till många människor. Det betyder också att rörelserna inte är alldeles för avancerade eller svåra att utföra och den är ej heller för disciplinerad eller auktoritär.

Det är en mjuk och fin yoga där det ingår många fysiska och härliga rörelser som stretchar alla muskler i kroppen. Jag använder mig även av avspänning och kroppskännedom som centrala moment i passen eftersom att de är viktiga redskap att ha med sig vid hantering av stress i vardagslivet. Hatha yogan har en tusenårig tradition och den härstammar ifrån Indien och tyngdpunkten i yoga ligger på att skapa balans i kropp & själ och därför blir stillhet och att lära sig att lyssna inåt naturligt.

Jag arbetar mycket med våra sinnen och till varje pass bygger jag upp en atmosfärisk miljö med levande ljus, rena eteriska oljor, vacker och avslappnande men även terapeutisk musik. För mig och mina deltagare är detta stresshantering i allra högsta grad och det är en investering för livet.

Om ni vill sätta ihop ett yoga-paket som matchar er personal, kontakta mig för mer information.